English version

246x0w
De afgelopen tien jaar hebben wij met betrokkenheid en aandacht voor u en uw huisdier gezorgd vanuit onze praktijklocaties in Voorschoten en Leidschendam. Dankzij uw vertrouwen heeft onze praktijk heel veel dieren en baasjes mogen helpen. Daar zijn wij dankbaar voor en gelukkig mee.

De keerzijde hiervan is dat we merken dat onze huidige locaties steeds minder voldoen aan de wensen van deze tijd. Om u in de toekomst nog plezieriger en professioneler te kunnen helpen zullen wij daarom onze dienstverlening in de loop van 2019 vanuit een groter, moderner, mens- en diervriendelijker pand in het centrum van Voorschoten verzorgen.

Aangezien onze praktijk in het winkelcentrum ‘De Heuvel’ op termijn moet verdwijnen vanwege de herontwikkeling daar, hebben wij de keuze om te verhuizen nu eerder gemaakt.

 Hoewel u misschien onze vertrouwde stek gaat missen, heeft onze nieuwe locatie gelukkig veel voordelen:

pand

  • Ruimere openingstijden
  • Parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Uitgebreidere mogelijkheden voor snellere diagnostiek
  • Stressvermindering voor huisdieren door gescheiden ruimtes voor honden en kattenAls u geen vervoer heeft om voeding of medicijnen voor uw hond of kat op te komen halen, is het vanaf volgend jaar ook mogelijk om dit (online) te bestellen en thuis te laten bezorgen.


Hoewel het ons zwaar valt om Leidschendam te verlaten, zijn wij er van overtuigd dat deze verhuizing en de vernieuwde praktijk voor u een positieve ervaring zal zijn.

Wij willen u de komende maanden graag op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Dat zullen wij doen via onze e-mail-nieuwsbrieven. U kunt zich hiervoor aanmelden via http://dadv.nl/contact/aanmelden-nieuwsbrief

Wij kunnen het ons voorstellen dat u nog vragen heeft, deze willen wij uiteraard graag beantwoorden. U kunt ons daarom te allen tijde bellen, e-mailen of een vraag stellen via het contactformulier op onze website. U bent ook altijd van harte welkom om bij ons op de bestaande locaties langs te komen.